Dit ophold hos os

Dit ophold hos os

Når du kommer til os på krisecentret, tager vi godt hånd om dig. Her kan du se helt konkret, hvad der sker før, under og efter dit ophold hos os. 

Når du ankommer

Krisecentret ligger på en hemmelig adresse. Det betyder, at du ikke må blive kørt eller tage taxa til/fra krisecentret. Derfor gør vi sådan, at vi mødes et vilkårligt sted og kører dig til krisecentret.

På krisecentret tager vi imod dig og hjælper dig med at sikre din telefon, andre devices og sociale medier, så du ikke kan spores digitalt.

Hos os er sikkerheden altafgørende, og for at beskytte din familie og de andre familier på krisecentret må du ikke fortælle nogen, hvor du opholder dig. Derfor kan du heller ikke få besøg, mens du opholder dig på krisecentret.

Under dit ophold

Når de praktiske ting er gjort, og du er blevet indlogeret, hjælper vi dig med at skabe et overblik over din situation. Det kan være i forhold til opholdstilladelse, forældremyndighed, forsørgelse, skilsmisse, uddannelse og meget mere. Vi kigger på præcis dine omstændigheder og hjælper og støtter dig sådan, som netop du har brug for.

På krisecentret har både du og dine børn også ret til at tale med en psykolog. Vi har et godt samarbejde med psykologer, som har erfaring med æresrelaterede konflikter og vold. Du vil desuden blive tilbudt psykomotorisk behandling af dine fysiske reaktioner.

Under dit ophold vil du have ugentlige samtaler med både en kontaktpædagog og en socialrådgiver, hvor vi tager hånd om din og dine børns trivsel og om den vold, som I har oplevet. Sammen laver vi en plan for dit ophold og sætter nogle mål, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Efter dit ophold

Det er vores mål at hjælpe dig sikkert tilbage til en almindelig tilværelse. Netop derfor hjælper vi dig med f.eks. at finde et job, tage en uddannelse, få den nødvendige offentlige forsørgelse og/eller finde en bolig. Men vi ved, at det kan tage tid. Derfor har vi også udslusningsboliger, hvor du kan være i op til halvandet år, indtil din egen boligsituation er på plads.

Vi har desuden et efterværn, hvilket betyder, at du selvom du er flyttet fra krisecentret kan ringe og få støtte hos os.