Til dig, der har brug for hjælp

Til dig, der har brug for hjælp

Vi ved, at det kræver mod at bryde ud af voldelige relationer. Derfor står vi klar til at hjælpe dig fra det øjeblik, du ringer til os. Vores krisecenter er beliggende på en hemmelig adresse i hovedstadsområdet og er for voldsudsatte, sikkerhedstruede kvinder i æresrelaterede konflikter. Vores telefon er døgnåben alle ugens dage, og vores samtale er 100 % fortrolig.

På Specialkrisecenter Rosenly har vi særligt fokus på voldsudsatte kvinder i æresrelaterede konflikter. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du er udsat for f.eks. fysisk eller psykisk vold, negativ social kontrol, i risiko for tvunget udlandsophold eller ægteskab.

Vi har siden 2015 hjulpet kvinder og deres børn med at bryde fri af voldelige relationer. Derfor ved vi, at det kan være svært, og at det for mange er en stor beslutning at søge hjælp.

Når du kontakter os, vil du derfor møde en af vores støttende, omsorgsfulde og erfarne ansatte i telefonen, der trygt guider dig og hjælper dig igennem situationen. Det er helt okay at ringe blot for at søge råd og vejledning til en start – du behøver ikke at tage beslutningen om at flytte på krisecenter med det samme.

Al vores kommunikation er fortrolig. Vi er her for dig og ved, at sikkerhed og tryghed er altafgørende.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller vejledning

Ring på: +45 29 13 20 20 eller +45 29 13 20 81 i hverdagene fra kl. 8-22 og i weekender/helligdage fra kl. 10-20.

Ring på vores døgnbemandede telefon: +45 29 61 33 46, hvis du har brug for hjælp uden for de almindelige telefontider. Denne telefon er altid åben.